Online training kindermassage


Het is zover! De online training kindermassage is bij ons te volgen. Mede cursisten hebben al een kijkje achter de schermen gehad en waren super enthousiast!

Ben jij op zoek naar een inspirerende training kindermassage? Dan kan je bij  Groeien doe je samen terecht. Tijdens de training tot docent kindermassage  leer jij hoe jij een verantwoorde kindermassage met olie kan geven. Daarnaast leer ik je hoe jij de onderlinge kindermassage kan toepassen. 


Kindermassage is gericht op het afvoeren van spanning en het loslaten van opgeslagen emoties. Er wordt met bewuste aandacht gemasseerd en hebben wij respect voor het autonomie van het kind.


Inhoud


- Onderlinge kindermassage 
- Kindermassage met olie
- Ontwikkeling van het kind
- Etherische oliën
- Massagespelletjes

- Tips en trucs


Voor wie?


De training tot professioneel peuter-/ kindermassage is voor iedereen die wil werken met kinderen. Kindercoaches, verpleegkundigen, masseurs, pedagogisch medewerkers, gastouders, leerkrachten.
Vooropleiding:  Je hebt geen vooropleiding nodig om de opleiding tot professioneel peuter- / kindermassage te volgen.


Niveau: MBO 3 niveau


Certificaat: het is mogelijk om een certificaat van deelname te ontvangen. Voor het ontvangen van het certificaat zal jij alle huiswerkopdrachten in moeten sturen. Na het beoordelen van de huiswerkopdrachten krijg jij een certificaat van deelname toegestuurd.


Benodigdheden


Pen en papier
Goed humeur
Yoga mat

Computer

Telefoon met camera


Tarief


De kosten voor het volgen van de online training tot professioneel peuter- / kindermassage bedraagt: 95 euro per persoon vrijgesteld van btw
Duur: 6 tot 8 weken ( 1 jaar toegang tot het online studentenportaal. Leer op je eigen tempo )


Bij de prijs zit inbegrepen:

  • Toegang tot het online studentenportaal
  • Huiswerkbelasting 5 uren per week
  • Certificaat van deelname, 12 maanden toegang tot het online studenten portaal - film- en beeldmateriaal van de massagetechnieken
  • Logo die je kan plaatsen op je website, zodat ouders kunnen zien dat jij een volwaardig en gediplomeerd masseur peuter- / kindermassage bent.